Service

Met Vector Lastechniek heeft u altijd een expert aan uw zijde die u bij uw projecten kan ondersteunen. Vertrouw op kwaliteit en hoogwaardige apparatuur en profiteer van de talrijke voordelen. Rechtstreeks van de fabrikant.

Onze lasmachines en plasmasnijmachines worden continu doorontwikkeld. Bij de productie gebruiken we alleen hoogwaardige materialen, die we combineren met de nieuwste technologie en gebruiksvriendelijkheid zodat u gemakkelijk kunt werken.

Al onze machines worden vervaardigd op een productieruimte van 7.500 m² met ongeveer 70 medewerkers. Waarvan 4 ingenieurs zijn voor onderzoek en ontwikkeling in de las- en snijsector.

Serienummers
In tegenstelling tot sommige andere fabrikanten hanteert Vector wel serienummers. Dit betekent dat iedere lasmachine geleverd wordt met een eigen serienummer. Wel zo makkelijk voor support en garantie!

Service
Wilt u weten welke machine voor uw werkzaamheden het meest geschikt is, wilt u een reparatie aanmelden of heeft u een vraag over de werking van een machine? Neem dan direct contact met ons op via:
• Bellen
+31 (0)320 – 76 26 18
• Mail
info@vector-lastechniek.nl

→ Meer informatie over proeflassen.

→ Meer informatie over garantie.